Látogatás számláló

Hírdoboz

Kérdésed van?Esetleg egy jó ötlet? Akkor ne habozz Írj egy E-mailt a : vegyesfelvagott@citromail.hucímre (;

Érdekes történetek

dawii 2011.03.26. 09:55

 

  1. Bűnjel: Spanyolország dél-keleti részén egy ipari komplexumban történt rabláshoz hívták ki a rendőrséget. A rend őrei meglepődve látták, hogy a rabló nemcsak ujjlenyomatát, hanem egy ujját is a helyszínen hagyta. Egy ácsmunkához való gépet próbált ugyanis elemelni, ami levágta az egyik ujját. A baleset után a bűnöző kénytelen volt kórházba rohanni, mert nem tudta elállítani a vérzést. A kórházi személyzet értesítette a rendőrséget. A férfit letartóztatták, az ujját megtartották bűnjelként.
  2. Antik WC: Az angoloknak nemrégiben nagy csalódást okozott az a felfedezés, mely bizonyította, hogy nem ők a vízöblítéses klozet feltalálói. A közelmúltban bukkantak rá Kínában, a Nyugati Han Dinasztia királyi sírjában egy több, mint 2000 éves WC-re, mely vízvezetékhez csatlakozott, kőből épült és kényelmes kartámasszal is rendelkezett. Az antik darab i.e. 200 körül készült, hogy az uralkodó lelkének kényelmét szolgálja a halál után. A WC feltalálása egyébként egy londoni vízvezeték-szerelő, Thomas Crapper nevéhez fűződik, aki az U-alakú szifont is először alkalmazta a 19. században.
  3. Különös kocsma: A brit pub-ok fővárosában, Halifaxban különös ötlete támadt néhány kocsmarajongó öregfiúnak. Egy nyilvános mosdót alakítottak át pubbá. A vendégek nagy részét nem zavarja, hogy a helyiség eredetileg nem annyira a felfrissülést, mint inkább a megkönnyebbülést szolgálta korábban. Pedig érdemes lenne jobban odafigyelni, mit rendel az ember egy ilyen ivóban.
  4. Kukabúvár: Nebraskában a 28 éves Keith Quick-nek nem volt jobb ötlete, mint hogy egy szemétgyűjtő konténert válasszon éjszakai szállásul. Arra ébredt, hogy beborították egy szemétszállító autóba, majd újabb és újabb adag szemét következett, amit közben mindannyiszor összetömörítettek. A vezető csak a harmadik megálló után hallotta meg a potyautas segélykiáltását. A tűzoltóknak egy órás munkába került az összetömörített szemétből Quicket kiásni, aki végül épségben került napvilágra.
  5. Tengernyi pia: Norvégiában egy halász, Olaf Iversen furcsa zsákmányra akadt, miután felhúzta hálóját a tengerből. Norvégia déli részén a tenger mélyéről több, mint 6500 liternyi csempészett szesz került elő, ami 31 darab egymáshoz erősített olajos hordóban volt. Iversen azonnal értesítette a hatóságokat. Norvégiában nagyon magas adót vetnek ki az alkoholra, így akarván csökkenteni az italozás mértékét. A magas árak viszont a csempészet fellendüléséhez vezettek. Azt nem tudjuk, vajon a zsákmányt végül elfogyasztották-e.
  6. Bűnöző: Az Ohio állambeli Mount Sterlingbe való William McCrary megpróbált marihuánát eladni egy egyenruhás rendőrnek, aki a (nem álcázott) rendőrautójában ült éppen.
  7. Repülő autó: Derryben egy autó kb. 50 méteres repülés után a háztetőn keresztül érkezett a Donovan házaspár hálószobájába. A férj, 65 éves Mahlon így számolt be az esetről: "Hirtelen valami megjelent közvetlenül az arcom előtt. Éreztem a kipufogó melegét az ágyneműn keresztül."
    Donovan asszony viszont semmit nem vett észre, úgy kellett álmából felrázni. A 20 éves fiút, aki az autóban ült, ittas vezetésért letartóztatták.
  8. UFOk fehérneműben: Az UFO-Kutatási Központ (CUFOS) tanulmánya szerint 13.528 amerikai nő állítja azt, hogy földönkívüliek elrabolták. Közülük 1501 nő számolt be arról, hogy az idegenek maguknál tartották a bugyijukat.
  9. Hét év hallgatás: Coloradóban, Denverben egy asszony válópert kezdeményezett, miután rájött, hogy férje hét éven át tettette, hogy süketnéma. A férj bevallotta tettét és elmondta, hogy így akart véget vetni az örökös nyaggatásnak.
  10. Ha pénzt akarsz, keress állást!: Kansas-ben egy rabló bement egy kis üzletbe és követelte az összes pénzt a kasszából. A boltos odaadta neki, de a bevétel túl kevés volt, ezért a rabló megkötözte az eladót, és ő maga állt a pult mögé három óra hosszára. Valamelyik vevő gyanút foghatott, mert hamarosan megérkeztek a rendőrök és elcsípték a szorgosan dolgozó férfit.

Címkék: érdekes történet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xvegyesfelvagottx.blog.hu/api/trackback/id/tr942772562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása